AKTUELNO

Rešila je da pređe preko žustre svađe koju je imala sa Vladimirom.

Petak veče u Beloj kući rezervisano je za nominacije. Zadrugari ove večeri imaju priliku da glasaju i nominuju jednog od ovonedeljnih potrčaka - Ivanu Krunić ili Vladimira Tomovića.

Njoj se jeste Vladimir sviđao na početku i da bi ispala fer, ona je zato i ostavila svog dečka. Tu je došao Čolak, koji je bio dobar prema njoj. Ko tu nije fer? Devojka koja je slobodna ili dečko koji ima devojku i koja je bila trudna? Šaljem Vladimira i ostavljam Ivanu - rekao je Stefan Kandić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došao red na Miroslavu Mimu Živković, nju su tokom izlaganja obuzele emocije, te je čak i zaplakala, te uporedila Tomovića sa svojim bratom.

Ono što se desilo između mene i Vlade, retko ko bi prešao preko toga. Meni nije prijatno zbog onoga što se desilo. Ja sam mu oprostila, znam da je on vezan za svoju majku, jer je za mene majka svetinja. Reči su jedno, dela su drugo. Osetila sam da ima veliki teret i zato sam popustila. Ja u njemu vidim deo brata, jer ja imam brata iz tatinog prvog braka koga nisam videla dugo. Vladimira ovde mnogi gledaju površno. Mislim da uopšte nije loš čovek, on ovde najveću bitku vodi sa sobom. Vladimir je sebi ovde najveći neprijatelj. Što se tiče Ivane Krunić, ne bih da je komentarišem. Ne znam kako na ovo gledaju njeni roditelji, kako je nije sramota. Šaljem Vladimira u izolaciju, ostavljam Ivanu - ispričala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mima Živković

#Vladimir Tomović

'