AKTUELNO

Nije mogla više da je sluša.

Zadrugari su nestrpljivo čekali da emisija ,,Pitanja novinara" počne, a novinar Darko Tanasijević je odmah iskoristio priliku da o svemu otvoreno porazgovara sa Miljanom Kulić.

Nakon što je ona priznala da je zbog ponašanja njenog dečka Lazara Čolića Zole duboko razočarana i da će ovoga puta dati sve od sebe da se izdigne iznad situacije i bude ona stara Miljana koju je narod zavoleo, njena majka Marija Kulić morala je da prokomentariše sve ono što je čula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je vidno potresena i iznervirana još jednom potvrdila sebi sve ono u šta je sumnjala kad je Zola u pitanju, pa je tako uputila i brojne kritike na račun svoje ćerke.

Sve ono što mu kažem da ne radi, on uradi. Ona je bila ta koja je bila na keretaži i ako joj treba odmor da potraži rehabilitaciju. On gospodin traži rehab da se odvaja, njemu je teško! Svaka druga žena je išla, pa muževi nisu išli da tuguju. Toliko je guši i negativno utiče na nju, da ja nemam reči. On nju ne voli, on može dugo da se pravi da je srećan pored nje kao što se pravio do sada. U početku sve fino, pa je onda naišao period monotonije, tada isto nije hteo da prihvati razlog. Njega nešto guši, a ušao je ovde na konto nje. Zaradio je, ostvario se na konto honorara koji je u odnosu na prošlu sezonu i te kako veliki. On to ne poštuje, on je lenčuga. Rekla sam mu da tamo gde sede i piju kafu da počisti. Oni su jedno drugom dali zadatak da se menjaju, koja promena?! Eno ga, leži kao porodilja ceo božiji dan! On je kažnjen juče, evo ga, naočare za sunce, kapuljača na glavu i leži po ceo dan! Gde je tu mladost, da se jedan muškarac ponaša ovako, kao neka mrcina! Šta očekuje MIljana, neke promene?! Kakav ponedeljak?! Ona to treba da preseče, da kaže sebi zašto je došla u rijaliti! Pošto nisam za vezu, ti me gušiš, svako na svoju stranu! On je ne voli! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je poznato da Miljana ne može da podnese činjenicu da je Zola ne voli, ona se ponovo suprotstavila svojoj majci i naglasila joj da se ne meša u njen život.

Ko me voli, neka me voli onakvu kakva jesam, ja samo želim da glasaju ljudi koji me iskreno vole! Ostavi me više na miru, nije mi dobro, znoje mi se ruke! Nemoj da mi staješ na muku, ne može niko da mi pomogne! - rekla je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Rijaliti Zadruga

'