AKTUELNO

Tenzija između ovo dvoje zadrugara raste.

Zadrugari ove noći odgovaraju na pitanja novinara koja se tiču aktuelnosti koje svakodnevno potresaju Belu kuću. Naredno pitanje urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je Milošu Bojaniću, a ono se odnosilo na pevačev odnos sa Dalilom i Dejanom Dragojević.

Šta vas je to toliko razočaralo kod Dalile i Dejana, budući da znamo da ste ih podržavali i da ste bili uz njih? - glasilo je Darkovo pitanje za Miloša.
Ja sam imao priliku da sa njima preživim sve o čemu smo malopre pričali. Ja sam se sa drugima zamerao zbog nje. Kada sam došao ovde, dva puta me je prodala, zabola mi je nož u leđa. Ja sam nekoliko stvari muški pretrpeo, znajući koliko je ona posesivna, ne postoji živ čovek koji može da posvećuje pažnju nekome drugome, a da ne posvećuje njoj. Ja sam na neki način nju štitio od drugih - pričao je Bojanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Svima je poznato da je Lepi Mića nas ovde lepo dočekao. Ja kada sam videla da se čovek kune u svoju ćerku, ženu, da su mu vene iskakale dok se kleo da je bio kod njega kući, da je jeo paprikaš, da je išao kod njega u kuću, da su pili vino. Mića je izneo sve detalje bez ikakve laži, da bi Miloš pričao kako ne zna o čemu Mića priča. Kada je video da je doživeo linč od svih ukućana, on je prišao Mići, plakao je, a Mića mu je prešao preko svega. On se odjednom setio da je Mića bio za sve u pravu i sada su prijatelji. Mića je nama pomogao, ja to njemu nikada neću zaboraviti - pričala je Dalila, a potom napustila Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojanić je istakao da mu je zasmetalo što mu je Dalila okrenula leđa i stala na stranu Lepog Miće kada su oni bili u sukobu, a povodom ovoga oglasila se i Dragojevićka.

Ja sam rekao ko je Dalila, ona je i sada nastavila sa blaenjem moga imena. Ona je rasturila porodicu Dragojević. Ovako se ne ceni onaj koji joj je u životu pomagao - pričao je Bojanić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Miloš Bojanić

'