AKTUELNO

Da li Zonjićeva gaji emocije prema Santani?

Tokom prethodne večeri došlo je do sukoba između Maje Marinković i Marijane Zonjić i to zbog Stanije Dobrojević. Predstavnici sedme sile su posumnjali da je do rasprave među njima došlo i zbog Bore Santane, a povodom ovoga su se oglasile glavne akterke ove priče.

Sinoć je bilo baš žestoko između tebe i Marijane. Da li je razlog vaše svađe Bora, a ne Stanija - glasilo je pitanje za Maju i Marijanu.
Ja odgovorno tvrdim da Bora nema veze sa mojom raspravom sa Marijanom. Bora je moj drug, nadam se da ćemo i dalje da budemo dobri. Ona je moja drugarica, ja nisam njena konkurencija. Kada smo spremale koreografiju, ja sam joj prišla i ona mi je rekla da je podsećam na Staniju, uglavnom je ponizila Staniju. Ja sam njoj rekla da ne mora to da radi, bez obzira što sam ja rekla da ona prošle godine nije pričala lepo o meni. Kako god da bilo - ispričala je Maja, a potom je dala svoje sud i Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje i mene, mi smo se družile u spoljnom svetu i to mi je bitno, jer to pokazuje da nismo samo rijalti prijateljice. Mi se jesmo posvađale zbog Stanije, ali sam joj prebacila i zbog Bore, zato što je u razgovoru sa Stefanom Karićem rekla kako je Boru mogla da ima u prošloj sezoni i da moće da ga ima kada god hoće. Ja sam samo rekla da to nije lepo sa njene strane. Ona voli da dobacuje, ali nema zlu nameru. Nas dve se nećemo posvađati zbog Bore - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Maja Marinković

#Marijana Zonjić

'