AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo!

Zadrugari ovog popodneva biraju najumišljeniju osobu, a samim tim dobili su još jednu šansu da priznaju šta zapravo misle o svima.

Tako se i Mima Živković složila sa većinom učesnika koji su naveli Dalilu Dragojević, ali niko nije ostao ravnodušan kada je Milica Kemez počela sa izlaganjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju je najumišljenija osoba Dalila, zato što ona misli da njoj niko ne sme da kaže šta misli. Svako ima pravo ovde na svoje mišljenje. Ona sama sa sobom vodi borbu - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni ne možeš da namećeš svoje stavove i to je to, ali kad pričaš, pričaj kako jeste - dobacila je Dalila.

Milica je navela nekoliko osoba i za to imala obrazloženje, a svi su je pomno pratili i slušali, jer za nju nije karakteristično da se oglašava i iznosi svoja mišljenja o svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se dvoumila, ima tu par umišljenih osoba. Među njima je Gajić, Orozović, Dalila, Milošević, Iva, Zola i Miona. Zola je umislio da je Al Kapone i da može da radi šta hoće zato što je sa Miljanom, misli da će doći do pobede. Mislim da je i Đedović. Daću kratko obrazloženje za svakog. Gajić je umislio da ovde ne pripada i želi da ide kući, ali će i te kako morati da se prilagodi ovde. Što se tiče Miloševića, on misli da je za sve u pravu i da su njegove fore najbitnije. Ne zna da učestvuje u timu, to sam mu zamerila. Umislio je da je time što je dobio učešće na radiju, da je mnogo bitniji od ostalih. Iva je umišljena zato što misli da je vozila Ferarija i sad misli da će zbog toga više da se kotira. Što se tiče Đedovića, on misli da njegovo mišljenje svi moraju da poštuju i da cene. Što se tiče Dalile, to sam već rekla. Ako je pobedila negde, misli da ovde treba da ima privilegije, ali i te kako će morati da se spusti na zemlju i da bude jednaki učesnik kao i svi. Miona je devojčica koja je mnogo slatka, ali čim izađe odavde, ona će da se napumpa od glave do pete. Pokazala je da je spletkaroš, ali je umislila previše, tako da od svih biram nju - rekla je Milica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'