AKTUELNO

Zadrugar je istakao da neće vređati svoju kumu.

Zadrugari su se okupili za crnim stolom i u lice svojim cimerima rekli sve što misle o nastupima svakog od njih. Stanari Bele kuće su birali među sobom najbolji i najgori nastup sa sinoćne "Zadrugovizije"

Marko Janjušević Janjuš je do sitnih detalja komentarisao nastupe svojih cimera, a ovu priliku je iskoristio i obratio se Miljani Kulić za koju smatra da je ljubomorna zbog njegove pobede.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ljudi ne pomisle da se ja nešto svađam sa Miljanom. Ja neću nju da vređam. Ona je malo ljubomrna i sujetna, to svi znamo. Što se tiče glasovnih sposobnosti, ja mislim da smo Miljana, Maja i ja najbolji vokali - započeo je svoje izlaganje Janjuš, a potom se osvrnuo na nastupe zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče pesme koju su otpevali Bora, Bane i Milan, ta je pesma za mene postala hit za sva vremena. Ja sam rekao Milanu da ima odličan glas. Natalija odlična, Matora kao i uvek odlična. Saška Karan, klasika njeno, nijedan negativan komentar nije dobila od žirija. Miona i Filip nisu bili toliko loši. Po mom mišljenju, najbolji su bili Milan, Bora i Bane - istakao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

'