AKTUELNO

Milica otvoreno priznala Jeleni Pešić koliko joj se dopada Filip.

Milica Kemez se već na samom početku rijalitija zaljubila u Filipa Đukića, koji ju je nakon nekoliko dana ostavio i prevario sa Ivanom Šopić.

Međutim, emocije Kemezove se nisu ugasile ni nakon toga. Milica se tokom večeri osamila sa Jelenom Pešić pa joj otkrila šta zapravo misli o Đukiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi se ti pomirila sa Filipom ako bi te pitao? Kakav je tvoj osećaj kada mu se obraćaš? - upitala je Jelena Milicu.
Ne mogu da kažem da ne bih. Meni mnogo fali komunikacija sa njim. Ja bih njega zadavila, ali ne mogu, rekla bih mu svašta. Ja ne mogu da kažem da ga volim, on je meni do te mere drag i bitan. Sve sam vas zavolela. On je meni prelep, on sedi za stolom, ja mu gledam u oči i u ruke. Ima nešto u njemu dobro, čisto, a on je prema meni ispao najveća stoka - poverila se Kemezova Pešićevoj, dok joj se ona divila sa kolikom emocijom Milica priča o Filipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Milica otkrila Jeleni da je upoznala Filipovu bivšu devojku Mariju Anu Smiljanić, ali i da je njega srela neposredno pred ulazak u "Zadrugu 3".

Ja sam bila u Budvi, meni se javi ta drugarica i ja se tu upoznam sa Marijom Anom. Ona mi kaže da je bila u "Zadruzi" i kaže mi da je imala bolesnu vezu sa Filipom. I ja joj tu kažem da ga je ne poznajem. Mi tamo na plaži i meni piše Stefan (Karić) i ona meni kao: "Pa, piše ti Stefan", a on mi napisao da dođemo do kluba, pevala je Seka Aleksić. Ja sam ostala u kontaktu sa Marijom Anom, bila je kod mene u salonu pred moj ulazak u "Zadrugu". Ja ulazim u neku radnju, kupujem granule za Milu i iza mene Filip. Ja vidim da je meni nešto tu čudno. Ja pišem drugarici kako sam videla Filipa. Ja jednu noć sanja Filipa i on me kao muva i ja njemu pričam kako mi ne možemo da budemo u vezi. Kada smo bili u karantinu, ja otvaram vrata sva nervozna, ja vidim Filipa u gaćama. Ništa nije slučajno - otkrila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

'