AKTUELNO

Bilo je žestoko!

Prijateljstvo Filipa Reljića i Tare Simov puklo je zbog jednog piva, a ovo dvoje zadrugara danas su se posvađali kada su takmičari komentarisali kako je to Mirko Gavrić raspodelio budžete za ovu nedelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Reljić je od Mirka dobio najmanji budžet i poručio mu da više ne deli budžet sa Tarom Simov, jer je sa njom u svađi. Tara je odmah skočila i počela da se svađa sa Filipom i istakla kako ni ona nije zadovoljna budžetom koji je dobila, kao i da se razočarala u Reljića. Onda se u sve umešao i Mateja Matijević, kada je pokušao Simonovu da izvede u dvorište, što je dodatno iznerviralo Taru. Obezbeđenje je odmah uletelo u kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko o ekipi, ljubavi, drugarstvu... Ja sam prva koja može da priča o drugarstvu! Uvek sam bila tu za tebe! Kada je tebi bilo najteže i kada nisi imao šta da jedeš! Zbog malog budžeta, sram te bilo! Sram te bilo! Za jedno j*beno pivo... Da li je jedno pivo vredno prijateljstva? - vikala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi bila tu! Znaš i sama zbog čega! Ti si poslednja osoba koja može da mi priča o moralu. Sebična g*zice jedna! Pivo nije vredno, nego je to zbog tvog komentara - govorio je Filip.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'