AKTUELNO

Otvorila dušu u Rajskom vrtu!

Drvo mudrosti je pozvalo Taru Simov u Rajski vrt, kako bi porazgovaralo sa njom o svemu što joj se izdešavalo proteklih dana. Podsetimo, Simova i Mateja Matijević su sinoć raskinuli posle samo par sati od ozvaničenja veze, a onda su nastale i nove svađe i drame sa njihovim prijateljima iz takozvane grupe "III/2". Filip Reljić je danas obavestio zadrugare da je izašao iz zajedničkog budžeta zbog Tare, što je nju iznerviralo, a onda je nastala i nova drama kada se Mateja umešao.

Drvo je na samom početku razgovora upitalo Taru kako se oseća, a ona se požalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa. Znam da je mami jako teško. Znam da joj moj boravak ovde jako teško pada i to što vidi da sam nervozna. Znam da samo ona i tata imaju razumevanja za moju nervozu. Vidim da tata ne želi da se čuje sa mnom, nije mi poslao do sada ništa. Ne vidim podršku s njegove strane - ispričala je Tara, pa se osvrnula na odnos sa Matejom:
Rekao mi je da oseća strast, a da ne vidi emociju. Ja sam mu rekla da probamo, pa kud puklo, da puklo. Ozvaničili smo vezu, nakon tri sata je rekao da ga sve to pritiska i da ne može - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je ispričala Drvetu i da je probala da promeni sve što Mateji smeta u njenom ponašanju, ali da to nije ona.

Od 200 situacija 190 iskontrolišem, 10 ne mogu. Meni je pala klapna, sve što mi se skupljalo danima i što sam gutala. Sve sam dozvoljavala sebi da trpim zbog Mateje, a generalno to nisam ja - istakla je manekenka, pa se osvrnula i na grupu "III/2":

Foto: TV Pink Printscreen

Sve pada u vodu, "III/2" pada u vodu kako se posvađamo zbog budžeta. Ja se za tu grupu najviše zalažem već dva meseca, iskrvarila sam, dušu sam dala za njih. Mateja smatra da je od njega licemerno da uđe u dublji odnos sa mnom, jer oseća samo strast. Postoje mnogo dublje stvari koje mi imamo, koje su samo naše. Meni je to lično igranje sa mojim emocijama. On očekuje da budem prijatelj njegov ako uđe neka dobra riba koja mu se svidi. Ako znaš koliko te volim, kako? Ja ne mislim da je on zaljubljen u mene, ali mislim da gaji emocije. Ja sam u momentima naše bliskosti osetila da ima emocija prema meni. Ja nisam fizički njegov tip. On krivi sebe za moje napade panike, uplašio se kada sam pala u nesvest. Ne znam šta da radim, ne znam kako njemu da... Neće da pokaže, ali sve vreme ga nerviraju i svi ti neki muškarci. Kao da imam posla sa devojčicom - rekla je Tara, a Drvo joj je poručilo da bude jaka. Tara je poželela da čuje pesmu, pa je Drvetu ispričala tajnu:

Foto: TV Pink Printscreen

Od kako smo u hotelu, mi se svako veče ljubimo ispod jorgana. Mateja i ja smo bili mlo intimniji nego što treba. Nije bio samo poljubac i maženje, bilo je i više. Mateja i ja smo spavali, zato mi sve ovoliko teško pada. Ja bih njemu i spolja bila samo "kombinacija", ali meni to ne odgovara - priznala je Simova, a Drvo joj je ispunilo želju i ponovo pustilo pesmu Tijane Bogićević "Hajde onda ništa".

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'