AKTUELNO

Žestoka rasprava zadrugarki orila se Belom kućom!

Nakon izbora potrčka, voditelj Milan Milošević nastavio je sa emisijom ,,Pretres nedelje". Zadrugari ni ne slute šta će večeras morati sve da objasne, te je prva tema bila je prva ,,Zadrugovizija" koja se odigrala u subotu koja je iza nas.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je uveo u priču da je nakon završenog spektakla bilo mnogo ogovaranja između zadrugara. Lepi Mića ustao je i izneo mišljenje o Bori Santani, koji je bio ljut zbog rezultata glasanja stručnog žirija, a potom naveo da ga je Miljana Kulić najviše razočarala.

Kada sam pričao sa Borom, ja sam rekao da se mora poštovati odluka žirija. Ja nisam rekao da pesma ne valja, ja sam rekao da ja ne bih dao bod. Znači, ako ti je neko dao deset poena on je dobar? Ne, to nije tako! Bojanić je gubitnik u hiljadu stvari. On je u svojoj pesmi morao da se dokazuje, u svom nastupu, nije Miloš bio glavni, nego Milica Kemez. Da pojasnim stvar, u nastupu Saške Karan, ona je bila dominantnija u odnosu sa Marka. U Miloševoj grupi je bila Milica dominantna. Ja sam rekao da poštujem svaku odluku žirija. Moje najveće razočaranje je bila Miljana Kulić. Stefan Karić i ja smo rekli Miljani sinoć da ona treba sledeću Zadrugoviziju da peva baladu, da ima dugu haljinu, jer više taj vrtiguz nije nikome interesantan. Bora je najsujetniji ovde, sve uzima zdravo za gotovo. Miljana, nebitna si! - rekao je Lepi MIća.

Foto: TV Pink Printscreen

U raspravu se uključila i Miljanina majka, Marija Kulić, koja je branila svoju ćerku. Potom je Kulićeva skočila na sto, imitirajući Sašku Karan, vrckajući pozadinom pred svima.

'Ajde rugobo, samo se sprdaju sa tobom, smeje ti se cela nacija! - vikala je Saška Miljani.
Ostaviš bolesnu ćerku samu, da bi ovde mogla da budeš! Treba da te bude sramota! Što ne kažeš od čega ti boluje ćerka? - bila je oštra Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'