AKTUELNO

Grgurićeva stala u odbranu Vrbaški!

Voditelj Milan Milošević prozvao je Maju Marinković i sa njom započeo temu oko koje su mnogi govorili na velelepnom imanju. Naime, poljubac sa Vladimirom Tomovićem sve je iznenadio, a Marinkovićeva je sada progovorila o odnosu sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Neki njegovi postupci mi se ne dopadaju, on je slobodan dečko, on ima pravo da radi šta god želi. Smatram da je mora greška to što sam rekla da neću preći granicu, ali sam prešla. Ali nije bilo ništa što bi moglo da uprlja moj obraz, nismo prešli tu neku granicu. Uradila sam to, jer sam osetila da to tako treba. Izašla sam iz kreveta, jer ne želim da budem u toj igrici. Ne želim da me stavljaju u isti koš sa Minom! - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja ceo dan danas traži savete da li da izađe iz kreveta ili ne! Nemoj tako o Mini da govoriš, ona je dobar čovek! - suprostavila joj se Iva Grgurić.
Bila je mnogo bolja u drugoj sezoni, ona dva moja prijatelja jako kompromituje. Ja želim da ispadnem korektan ovde, stvari koje Maja i ja radimo, ja odgovorno tvrdim da se nismo poljubili. Maja već od prekjuče traži krevet. Miona je jedini razlog tvoje ljutnje - ispričao je Tomović, što je Maja demantovala.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'