AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Nakon haosa koji se desio u emisiji radio "Amnezija" sa Tarom Simov zbog Miloša Bojanića, voditelji Bane Čolak i Bora Santana pozvali su Marka Janjuševića Janjuša u studio. Oni su odmah želeli da čuju njegovo iskreno mišljenje o rijaliti kumovima, Miljani Kulić, Mariji Kulić i Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam gledao Zolu na televiziji, delovao mi je kao miran i povučen. Ume da bude on namazan, volim da se družim sa njim, ali je dosta nezreo. Mora da promeni svoje ponašanje. Simpatičan mi je ovako - rekao je Janjuš, pa prokomentarisao svoju rijaliti kumu Miljanu:

Foto: TV Pink Printscreen

Postupci koje je dopustila sebi su užasni. Simpatična mi je, bila mi je draga, biće i dalje. Voleo sam da provodim vreme sa njom, ali je dokazala meni da je sujetna i ljubomorna i kvarna osoba u nekim situacijama... U mnogim situacijama. Narod je odlučivao ko će da pobedi, ne ja. Najveća laž koju je iznela za te procente, prvo da izgovori da je nju zvala produkcija, to je laž, klasična laž. Ne može ona nikada imati 46%, a mi ostali 54%. Ona je ljubomorna i sujetna. Da je bilo ko drugi pobedio, ona ne bi bila toliko ljubomorna. Neka radi šta misli da radi, pala je u mojim očima - istakao je Janjuš, a onda otkrio šta misli o Miljaninoj mami Mariji:
Što se tiče Marije Kulić, ima dosta ispravnih stavova. Nije njoj lako, to je njeno dete. Za sad nemam nikakvih problema - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će Kulićke i Zola odreagovati na ovo, ostaje da vidimo. Celo Janjuševo gostovanje možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

'