AKTUELNO

Matijević joj nije ostao dužan.

Skandal koji se dogodio tokom današnje radio-emisije "Amnezija" ostavio je gledaoce rijaliti programa "Zadruga 3" bez teksta. Naime, Tara Simov je odlepila zbog Miloša Bojanića, koji je iskomponovao pesmu na temu njenog odnosa sa Matejom Matijevićem u kojoj spominje da je Simova bila sa njim intimna protiv njegove volje.

Nekoliko sati kasnije, Maja Marinković iznela je prljav veš tokom svađe sa Stefanom Karićem, nakon čega ju je Tara smirivala rečima iz kojih se moglo zaključiti da se pokajala zbog reakcije prema Bojaniću.

To bi bilo isto kao kada bih ja otišla u gornji deo i Orozović se posvađa sa mnom i oterao me odavde. Niko mene ne sme da tera! - objašnjavala je Maja nakon svađe sa Karićem.
I ti onda treba da ostaneš dostojanstvena, da ne ispadneš stoka kao što sam ispala ja prema Bojaniću, već da se izdigneš iz situacije - objasnila je Tara i pokazala Milošu da se pokajala.

Foto: Pink.rs

Vidi ti, malu! Ona zna da ja nju ne mrzim. Ja sam se našalio na svačiji račun, a ti dobro znaš šta sam mislio. Jesi li joj objasnio šta sam mislio? - rekao je Bojanić Mateji.

Pevač je pokušao da objasnio da nije mislio ni na šta fizičko, te da je Tara te reči izvukla iz konteksta.

Nije niko mislio ništa fizičko. Matiju ne sme niko da mi dira i kraj i Boru - tvrdio je Miloš.
Mateja, to što kažeš da si znao, mogao si da sprečiš, ako ste već Miloš i ti jako bliski. Shvataš da on takve stvari priča pred milionima ljudi - govorila je Simova.

Foto: Pink.rs

Ja sam mu to i rekao, ako nisi sedela na ušima. Rekao sam mu da promeni to, da će to da ispadne pogrešno. Nemoj da se glupiraš i ne pravi od ovoga pompu - rekao je Matijević i prekinuo dalju raspravu.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu ispod:

Autor: S.Š.

#Miloš Bojanić

#Tara

'