AKTUELNO

Tari nije bilo lako.

Sledeće pitanje koje je stiglo tokom večerašnje emisije bilo je upućeno Dalili Dragojević, a ono je glasilo: "Ko je veći šmeker Mateja ili Stefan Karić?".

Ne znam po kojoj osnovi se to gleda i zašto baš ja to da komentarišem? Ja sam za Mateju uvek rekla da je lep i kulturan momak, i za Stefana sam to rekla, a onda se desila ona situacija sa Dejanom. Ne znam sad šta da mislim o Stefanu, on ne daje prave odgovore, a ja sam smatrala da će to da kaže. Smatram da nije iskren. Ja i dalje stojim pri stavu da su oni fini i kulturni. Ali ovo večeras što je Mateja rekao, kao: "Probao sam Taru", ja ne bih mogla da imam s*ksualni odnos sa nekim sa kim mislim da neću moći da imam vezu. Ovo se ponavljalo, bilo je četiri puta. On je nju zavoleo kao drugaricu, nije hteo da je povredi, ali to mu nije opravdanje. Tara nikad nije bila tvoj tip devojke, ne možeš posle Anđele Veštice biti sa Tarom - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kakve sam ja kontraste imao u životu? - pravdao se Mateja.
Sinoć si prisno razgovarao sa Majom. Večeras si imao osmeh kada je Maja odgovarala na pitanje vezano za tebe, ona te dotakla za ruku, a ti si se pogubio. Tara, nemoj da se tešiš, ne sviđaš mu se - vikala je Dalila, a onda dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan je danas dopustio ljudima da iznose loše mišljenje o njegovoj devojci, a isto tako ni Mateja nije šmeker pošto je posle njenog poljupca sa Vladimirom ustao i rekao da je gotovo - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da se Dalila ponovo rodila, ona priča o moralu, o Kariću, o Mateji, o ovim devojkama... Ona je devojka bila metla! Odakle njoj pravo da komentariše o moralu? - rekao je Miloš Bojanić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'