AKTUELNO

Veselje u Beloj kući nakon drugog pisma!

Novo pismo stiglo je zadrugarima od stane Velikog šefa, a kako pravila nalažu, pročitao ga je ovonedeljni vođa Mirko Gavrić.

Dragi zadrugari, Veliki šef je odlučio da vas vrati u detinjstvo zadatkom kojim se nadamo da ćemo uneti dobro raspoloženje u "Zadrugu". Prvo ćete se podeliti u osam grupa, sami odreditre sa kim, ali imajte na umu da svi zadrugari moraju učestvovati. Svaka grupa će pripremati jednu bajku, s tim da ćete sami odrediti koju bajku ćete pripremati kao predstavu. Dakle, sami ćete se podeliti u grupe i odrediti koja grupa će za koju bajku spremati predstavu. Sami treba da podelite uloge, napravite scenario, izrežirate bajku, a napominjemo da svi zadrugari moraju da izađu na pozorišnu scenu. Nadam se da ćete imati inspiraciju i želju da vaše bajke budu najbolje ikada. Važno je samo da se odmah izorganizujete i odmah podelite u grupe i da svaka grupa odmah izabere bajku. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Foto: Pink.rs

Po čitanju pisama, učesnici su odmah prionuli na zadatak.

Dalila, da li ja mogu da budem sa tobom u grupi? - pitao je odmah Gavrić Dalilu Dragojević.
Naravno. Mi smo "Pepeljuga" da znate - odmah je odredila Dalila.

Foto: Pink.rs

Ostali takmičari brže-bolje su se dogovarali koju bajku će pripremati, a kako je sve izgledali pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta:

Autor: S.Š.

#Dalila Dragojević

#mirko gavric

'