AKTUELNO

Ponovo nastao karabmol.

Nakon što je Mina Vrbaški odgovorila na pitanje o Vladimiru Tomoviću i Maja Marinković o Mateji Matijeviću u emisiji "Pitanja gledalaca", Mateja je dobio pitanje vezano za Taru Simov.

Mateja, da li neke stvari radiš namerno, kako bi povredio Taru? Da li je moguće da pričaš Mini stvari, ona od početka spletkari - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pokušavam, to je bilo u nekoj emisiji, ona je pušila, ja sam izašao i tu smo popričali. Hteo sam da kažem, bile su reklame. Ne mislim da je Tara zaljubljena u mene. Sad ću da kažem sve iskreno. Ne možeš da se ljubiš iza kapije, da dozivaš Spejka, ne možeš sa Nikolom Orozovićem da pričaš u čamcu. Mi se jesmo zaneli. Pričali smo ispod pokrivača nakon tih intimnih odnosa, dogovorili se da uđemo u vezu kako bismo oprali situaciju - rekao je Mateja, a onda se Tara pobunila.

Foto: TV Pink Printscreen

To apsolutno nije tačno. Meni je krivo, jer sam se ja zaklela u svog oca da neću obrukati svoje prezime, koje se gradi godinama. Ja sam crna ovca u porodici. Ovde se iskrenost ceni, ja sam iznela da smo imali intimni odnos. Ja se zanela nisam, ja sam vodila ljubav, nisam uradila to iz strasti. Kako si me ispoštovao, kada si rekao: "J*bali smo se"? On priča da me obožava i voli kao osobu, a onda kaže: "J*bali smo se" - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'