AKTUELNO

Ne zna više šta da radi!

Prema zadatku Velikog šefa, da učesnici otkriju ko je lažni prijatelj u "Zadruzi 3", nastala je žučna raspravu za crnim stolom.

Naime, Miljana Kulić polila je vodom svog emotivnog partnera Lazara Čolića Zolu jer je nije branio kada se svađala sa, sada već bivšim prijateljem, Markom Janjuševićem.

Kako ga je pogodila svađa sa Miljanom, on je izašao sa Vladimirom Tomovićem, koji je pokušao da mu udeli savet.

Foto: Pink.rs

Ne mogu da budem pristrasan ovde, kada joj Janjuš ništa nije uradio. Već tri dana se svađamo... Ona meni kaže da si joj ti prijatelj - govorio je Tomoviću Zola.
Ja sam joj prijatelj jer zna da se ja ne trkam za prvo mesto, Janjuš joj je konkurencija, oni posle ovoga ne mogu da budu prijatelji. Da je ovo mesec dana pred finale, ja bih te potapšao po ramenu i rekao "Izdrži". Ona se sad grčevito bori za prvo mesto, ja se ovde borim sa samim sobom... - objašnjavao je Tomović.

Foto: Pink.rs

Na kraju razgovora Vladimir je dao Zoli zanimljiv savet:

Ne treba da izađeš, to je najgora solucija. Ostao bi na ulici, bez para, bez dostojanstva. Zašto je ne kažnjavaš s*ksom? Kao dete zvečku, ona je kao malo dete, ona to voli. Vama je s*ks rešio svaku svađu. Ako nije okej, nema s*ksa, mila moja. Kao što se vaspitavaju deca- rekao je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastvku teksta:

Autor: J.V.

#Vladimir Tomović

#Zola

'