AKTUELNO

Progovorila o spornim temama.

Zadatak Velikog šefa, u kojem su svi zadrugari navodili ko je lažni prijatelj u Beloj kući, izazvao je opšti nemir u rijalitiju.

Ermina Pašović, ne samo da je govorila o lažnim prijateljstvima, već se nadovezala na poljubac sa Gagijem Đoganijem, što je goruća tema u rijalitiju.

Često se spominje moj poljubac spolja sa Gagijem... Ko dovodi u sumnju, ko sumnja, a ja sam se zaklela u svoje jedino dete, ne treba da mi se obraća. Marija, šta ti je rekao Gagi? - pitala je Ermina.

Foto: Pink.rs

Moje mišljenje je da, kad si bila u situaciji da se zakuneš u svoje dete, onda si iskrena. Rekao je da se niste poljubili napolju, a da ste se ovde poljubili jednom - istakla je Kulićeva.

Pašovićeva je takođe istakla da smatra da Bora Santana nije Banetu iskren prijatelj, te da je po njenom mišljenju najlošija osoba u kući.

Ja smatram da je Matora Banetu jedini pravi prijatelj ovde. Ona ima isto mišljenje kao ja, ona ga stalno sprečava u nekim stvarima. Smatram da je Bora veliki neprijatelj Banetu, Matoroj i Zoli. Veoma si ljubomoran, stalno im upadaš u svađe za stolom. Imala sam top mišljenje dok nisam videla neke stvari. Bila sam napolju i videla sam. Šta si pričao za Draganu? Da ti je on bio prijatelj, da ti ju je oteo - objašnjavala je Ermina.

Foto: Pink.rs

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: Pink.rs

#Ermina Pašović i Bane Čolak

'