AKTUELNO

Majka ga je savetovala da prekine vezu sa njom.

Bane Čolak je imao razgovor sa majkom Jasminom Čolak koja mu je rekla da prekine ljubavni odnos sa Erminom Pašović jer smatra da nije iskrena prema njemu. Odmah pošto je završio razgovor, on je imao potrebu da Ermini kaže sve ono što mu je majka rekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasmina lešilica. Kaže da si mi ti (Jovana) najbolji prijatelj ovde. Kaže da joj se dopalo moje ponašanje van ove cele situacije. Ništa mi nije rekla loše - rekao je Bane, a onda se obratio Ermini.

Erminu je zanimalo zbog čega je Jasmina tražila da ona napusti govornicu. Čolak joj je odvojeno od svih zadrugara preneo ono što mu je majka rekla.

Rekla mi je da odmah raskinem sa tobom, da si folirant, da si ušla ovde zbog Gagija. Da treba da okončamo ovo, podhitno. Da si ista Zerina. Da si kontradiktorna. Nisi mi rekla kako ona nije htela da priča sa tobom. Da mnogo lažeš. Da sve zna ona. Da me mažeš i lažeš. Da se vidi tvoja emocija prema Gagiju. Da se ista sudbina dešava. Da je ljudi napolju sažaljevaju, da te molila da se ne mešaš u planove za rođendan. Da ti pola priča ovde nemaju smisla. Da mutiš nešto sa Gagijem. Veliki si manipulator i da umeš da stvoriš osećaj krivice ovde. Tri dana nisi pričala sa mojom majkom, to je ogromna stvar. Ja tebe volim, iskreno volim, ali moraš iskreno da mi kažeš nešto što možda kriješ - govorio je Bane, a Ermina nije bila rečita:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno, ne lažem. To samo tako izgleda napolju. Ja nisam manipulator. Dobro, pola tih stvari tu nisu bitne. Meni odnos sa njom nije relevantan. Što to nije Matora rekla. Ponavlja se ista priča iz druge sezone. Za to moje psovanje je u pravu - rekla je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sada protiv tebe, ja sam okej u njenim očima bez tebe - govorio je Čolak.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović i Bane Čolak

#Jasmina Čolak

'