AKTUELNO

Svi očekuju da bude sankcionisana od strane Velikog šefa.

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u rijalitiju "Zadruga 3" postavljaju pitanja neće biti prijatno. To je bio slučaj i ovog puta. Miljana Kulić je bila sledeća na tapetu sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si shvatila neke stvari u vezi sa Zolom, pa je vaš odnos krenuo da se menja na loše? - glasilo je pitanje za Miljanu.

Udarila sam ga, ne znam šta drugo da vam kažem. Skupljao se taj bes u meni. Darko, evo neka pričaju svi. Rekla sam sve što sam imala. Rekla sam mu da je moja majka u klimaksu i da bi bilo okej da iz poštovanja prema meni ne odgovara na prozivke. On me nije poslušao i odgovarao joj je. Danas sam tokom sastanka rekla da mi je Janjuš lažni prijatelj, on je tu stao na njenu stranu. Neka Veliki šef donese odluku, snosiću posledice, ili on ili ja. Ja više sa njim ovde neću da budem. Pravi do mene negativnu osobu - govorila je Miljana, a onda je Svetlana Ceca Kitić ustala da kaže šta ima:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila žrtva porodičnog nasilja, ja želim da se ogradim od ovoga. Molim šefa da se Miljana kazni, ovo ja osuđujem - rekla je Ceca Kitić čije su reči zadrugari podržali aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Svetlana Kitić

'