AKTUELNO

Nije očekivao njen poljubac.

Jedna od svađa koja je iznenadila gledaoce kraj malih ekrana, ali i zadrugare jeste ona koja se dogodila između Baneta Čolaka, Ermine Pašović i Gagija Đoganija. Upravo tim povodom, voditelj Ognjen Amidžić razgovara sa Gagijem Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je na početku razgovora rekao kako nema potrebe da krije bilo kakve detalje odnosa sa Erminom pre rijalitija. Spomenuo je i majku Baneta Čolaka, Jasminu koja mu je rekla da Gagi zapravo govori istinu.

Mi smo počeli da se družimo preko Fejsbuka, kuckali smo se. Počele su neke simpatije, pa sam ja shvatio da nismo jedno za drugo. Imali smo video-pozive. Na tome je i ostalo. Shvatio sam kakva je osoba, ali polako se svodilo sve na 'Zadrugu 2'', to je to. Onda je ona došla iz Beča u Sarajevo i tamo se upoznala sa Banetom. Javila mi se i rekla je da su svi oni kod nje u stanu. Posle sam ja dobio poziv za rijaliti, nikakvo viđanje nije bilo u planu. Kasnije sam saznao da je ona Banetova devojka. Bili smo podrška Luni i Marku. Neki dan pre rijalitija smo se našli na keju, poljubili smo se. Nisam očekivao to - govorio je on, a onda je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ušla je ovde puna nekih informacija. Vidim da je povezana sa nekim učesnicima. Čudno mi je to. Bane mi je rekao da postoji jedna devojka, nije mi rekao ime, rekao je da je ona dobra sa mnom, polako sam shvatio. Ni na kraj pameti mi nije bilo da će ona da uđe. Juče sam Banetu rekao sve, da što se tiče mene nema potrebe da se brine uopšte. Želim im sreću. Suludo je da ona ulazi ovde i ljubi me. Poljubila me je i ovde. Ne znam šta joj to znači. Bila je kod moje sestre. Samo smo imali ta dva poljupca, ali kad sam shvatio da nije za mene, odlučio sam da prekinem sve to - otkrio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče mene, on ne mora da priča sa mnom. Mislim da je skontao da mu je majka rekla istinu ko sam ja i da li pričam istinu. Rekao sam mu da ne odustaje od nje - govorio je denser.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'