AKTUELNO

Nada se da će Kulićeva biti ponovo raspoložena kao na početku rijalitija.

Žestoka svađa kumova u rijalitiju potresla je sve stanare u Beloj kući. Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš su se posvađali na krv i nož sinoć tokom emisije ''Pitanja novinara'' jer je Kulićeva uvredila Janjuša spomenuvši mu porodicu. Utiske te svađe sa Ognjenom večeras deli upravo Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjušević je odmah rekao kako je njihov odnos počeo da se menja po Zolinom ulasku i da bi voleo da Miljana bude ona stara jer je tada vrlo zanimljiva.

Ja sam joj rekao da nije trebalo to da mi kaže. Za 10 minuta mi ćerka puni šest godina. Hoću da ostanem lepo raspoložen. Trpeo sam ja ovde još neke stvari, ali me nisu pokosile. Spomen deteta je nešto na šta ću uvek da reagujem. Naš odnos je počeo da se menja po Zolinom ulasu. Pokajala se sinoć, Marija mi je plakala sinoć, žalila se na nju. Nadam se da će ona da se promeni. Malo sam spustio loptu - govorio je Marko, a onda je prokomentarisao ljubav Tare i Mateje, ali i Stefana i Ive:

Foto: TV Pink Printscreen

Taj odnos je zanimljiv. Tari je otac rekao da se kloni oca, ali gledajući snimke oni su zaljubljeni jedno u drugo. Ima tu emocija, ali mislim da ih ponos kosi. On uvek negira osećanja, primio se malo na Maju Marinković. Sigurno mu se ona sviđa. Biće mi žao Tare, ona je do ušiju zaljubljena u njega. Stefan i Iva se super slažu. Čak se sada zovu i ''bebo''. Zanimljivi su mi - komentarisao je on.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Marko Janjušević

#Miljana Kulić

'