AKTUELNO

Bivši ljubavnici ušli u žestok konflikt.

Tokom emisije "Pretres nedelje" koju vodi Milan Milošević ponovo je došlo do verbalnog sukoba između Ivane Šopić i Filipa Đukića. Naime, zadrugarka je istakla da Filip nije pravi muškarac za nju i da ne želi sa njim da bude jer ju je izdao kao prijatelj.

Ove reči su iznervirale Đukića, koji je imao potrebu da se oglasi povodom ovoga i iznese svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Totalno smo različitog karaktera. Ja u njemu ne vidim prijatelja. Posvađali smo se tokom sastanka kada smo birali lažnog prijatelja. On je mene izdao kao čoveka, ja preko toga ne mogu da pređam. Kada sam se ja posvađala sa Vladimirom, on je mene izvređao, a kada sam se ja svađala sa Filipom, Vladimir je mene smirivao. Vladimir je ispao bolji prijatelj prema meni - rekla je Ivana.
Ja nisam podržao Vladimira Tomovića. Ona je rekla da smo mi svi p*čke koji smo podržali Gagija, ja sam joj tada rekao da umukne. Tomović joj je pričao da je ona k*rva i drolja, ona je preko toga prešla, a preko onoga što sam joj ja rekao u afektu, preko toga ne može da pređe - pričao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam bila hladnija. Ja bih prešla njemu preko psovki, ako osećam da me taj neko neće odati kao prijatelja. On meni nije ispao prijatelj, video je da je ozbiljna svađa - pričala je Ivana.
Alo, tebi ne može da se prašta što si ti nervozna, a meni ne može da se prašta. Ti se sama uplićeš u priču koja te se ne tiče - rekao je besno Filip, a Marko Đedović je dodao sledeće:
Ivana posvećuje previše pažnje Vladimiru Tomoviću. Ona je prve večeri rekla da je sve to ruadila u inat Vladimiru Tomoviću. Tomović je posle toga bio sa jednom, drugom trećom, a ona se svađala i mirila sa Filipom. Ona je nakon toga ponovo izgovorila rečenicu: "Vladimire, ti se na mene uvek ljutiš kada se ja pomirim sa Filipom" - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

#Vladimir Tomović

'