AKTUELNO

Nakon svega, izašla je istina na videlo!

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je za Ivu Grgurić, a bilo je u vezi sa njenim odnosom sa Filipom Đukićem.

Možeš li da kažeš Ivani i Stefanu, da ne bi bila sa Filipom? Dok ste se družili, mi smo vas gledali, nije bilo ni trunke emocijem između vas. Da li misliš da su oni pričali o tome samo da bi skinuli priču sa njih? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni trunke emocija nema između Filipa i mene, tako da Ivana u to budi sigurna. Da li oni sada to spominju kako bi skinuli ljagu, odnosno priču, mislim da ne, šta bude, biće - odgovorila je Iva.
Njih niko ne napada, ja nisam rekla ni reč Filipu, jer je bio sa Ivom, ja nikada nisam sa Stefanom bila toliko. Imali su dosta vremena koje su proveli zajedno. Stefan i ja smo se družili od početka rijalitija. Ja nisam sujetna, nisam ljubomorna, niti umišljam. Ali zato niko nema prava ni meni niko da prebacuje - dodala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta priče je što kada ti dođe najbolja drugarica, ti njoj kažeš da ne priča o tome, da ne želiš, jer nećeš da se ta priča vrti, kao što sam ja Nataliji rekla da se to više ne pominje - dodala je Jovana Tomić Matora.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'