AKTUELNO

Urnebesan razgovor dvoje zadrugara.

Ove večeri pred emisiju "Gledanje snimaka" zadrugari su imali slobodno vreme za svoje aktivnosti.

Miljana Kulić i Mirko Gavrić su se osamili u dvorištu, pa su počeli da razgovaraju o raznoraznim temama. Onda se Miljana setila da ima mnogo strahova, pa je počela da nabraja Gavriću čega se sve plaši.

Foto: TV Pink Printscreen

Strah kad uđem u vezu da ne budem ostavljena, strah da li sam voljena, strah za Željkov život, strah za moj život, strah da li Željko diše, strah da li mi je pritisak porastao, strah jer je ovo zatvoreni prostor, da li će da mi poveruju, dok me odvedu u bolnicu, kapija, strah od zatvorenog prostora, šest godina sam u zatvorenom prostoru, strah da se mama ne razboli, kako ću da živim ako se mojoj mami nešto desi. Probada me u grudima od stresova. Strah što je moja majka u tim godinama, da ne dobije, daleko bilo nešto, strah što tata gleda non-stop televiziju, da mu ne skoči pritisak, da ne dobije infarkt. Evo osećam probadanje, jednom, dva puta, je l' srce ne probada - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko je u nekoliko navrata pokušao da je zaustavi, ali to nije urodilo plodom, a onda je počeo glasno da se smeje zbog Miljaninog izlaganja.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'