AKTUELNO

Da li će je poslušati?

Drvo mudrosti je iznenadilo Milicu Kemez tako što joj je uvelo sestru Mirelu koja danas slavi rođendan. Iako je mislila da će samo imati razgovor putem telefona, njena sestra se pojavila u Rajskom vrtu što je kod Kemezove izazvalo burnu reakciju ispraćenu suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nekoliko minuta grljenja, Milica je pitala Mirelu da li joj je nešto zamerila u dosadašnjem boravku u ''Zadruzi 3''. Kako je razgovor tekao, Mirela je istakla da je Stefan Kandić savršen muškarac za nju i da mu da šansu ukoliko postoji šansa da budu zajedno.

Držiš se dobro. Milice, ti si borac. Ti ovde nisi najslabija karika. Napravila si grešku sa Filipom, to je gotovo, idemo dalje. Što se tiče salona, nije onako kako smo zamislili. Moraš da se čuješ sa nekim ljudima, ali pitaj se što si ušla ovde. Spominji salon čoveče. Ljudi jedva čekaju da čuju šta ti imaš da kažeš. Mani Filipa, to je glupost. Kandić je mnogo dobar dečko, nemoj da se zezaš sa njim. Ti si ti pored njega, shvataš li ti. Ako ne možeš da budeš sa njim, budite prijatelji - rekla je Milici sestra Mirela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Milica Kemez

#Mirela Kemez

'