AKTUELNO

Ušli su u žestok verbalni sukob.

Miljana Kulić je ometala Baneta Čolaka tokom izlaganja i spominjala njegovu majku Jasminu, zbog čega je on zapenio i ušao u verbalni sukob sa zadrugarkom.

Naime, dok je Čolak pričao o odnosu Ermine Pašović i Gagija Đoganija, Miljana mu je dobacivala da treba da posluša majku i da se ponavlja ljubavna priča iz prethodne sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li tebe Jasmina voli, da li te je ona lagala? Pričaju neki ljudi, majka mu najbolje misli. Ista priča od prošle godine. Ja sam svoju majku poslušala za kiretažu - provocirala je Miljana Čolaka.
Ja znam da bi Zoli krv dala da nije Marije. Sad da nema Marije, ti bi se pomirila sa Zolom - pričao je Bnae.
Ja sam se sama osvestila uz pomoć svoje majke. Tako i tebe savetuje tvoja majka Jasmina - nastavljala je Miljana sa provokacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Do juče sam ti bio brat, sad sam ti rijaliti prijatelj. Ti si meni okrenula leđa zbog Zerine, a sada mi upadaš u reč. Niko te ovde ne ceni, ti si cirkuzant - pričao je besno Čolak.
Ja nisam ušla u rijaliti da se svađam, već da imam sukob mišljenja. Ti si ograničen, pa to ne razumeš. Udavi se u g*vnima, za mene je ponižavanje da bilo šta pričam sa tobom. Udavi se u svojim lažima - uzvratila je Miljana Čolaku.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Miljana Kulić

'