AKTUELNO

Ne mogu jedno drugome da pređu preko ovih reči.

U dobro poznatom terminu, svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima predstavnika sedme sile.

Naredno pitanje postavila je urednica zabave portala Pink.rs Milica Krasić Ivani Šopić, a ono se ticalo Ivaninog odnosa sa Filipom Đukićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla Filipu da si izgubila dostojanstvo zbog njega i da ti prilazi isključivo kada je pod dejstvom alkohola. Šta se to dešava u vašem odnosu? Zbog čega smatraš da je on taj koji je tebi oduzeo dostojanstvo? - glasilo je pitanje za Ivanu.
Ja sam to sama sebi dozvolila. Ja se na svakoj žurki pomirim sa njim i dozvolila sam mu preko dana da bude sa mnom. Ja utorkom uveče postanem emotivna i slaba, on se meni stvarno sviđa. Ali svaki put je on sredom drugi čovek. Ja ovde sa njim provodim vreme i veoma mi je teško da prekinem ovu temu preko noći - objasnila je Šopićeva, a onda se povodom ovaga oglasio i Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvi od sebe napravio Indijanca. Ja sam se us*ao Milici u život, prešao sa Ivani što se poljubila sa Vladimirom, pa onda ono sa Borom. Okej, i ona je izgubila dostojanstvo, a niko ne spominje da sam i ja izgubio dostojanstvoJa sam pokušao da budem sa Mionom, nije išlo, isto sam probao sa Milicom, nije išlo, svidela mi se Ivana - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se situacija otrgala kontroli, Ivana i Filip su zaratili zbog crnim zbog sukoba mišljenja. Naime, Šopićeva je zamerila Đukiću zbog uvreda koje joj je izrekao tokom svađe sa Vladimirom Tomovićem, što on nikako ne smatra za ozbiljno.

Ja sam mislila da on nema emocija, mislila sam da je on hladan. Kasnije sam ga takvog prihvatila. To što si me opsovao, tebi je to normalno? Meni je ispod časti da se ja ovde svađam sa tobom - govorila je Ivana.
Zakuni se da te dečko nikada u životu nije opsovao? Nemojte da se pravite da vas ovde pogađaju neke stvari. Ovde se peru svi - besneo je Đukić na Šopićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Najstrašnije je to što je on to meni rekao u momentu kada sam ja bila u nervnom rastrojstvu i kada se ja ovde svađam sa svojim prijateljem - rekla je Ivana.
Ja sam joj jednom za dva meseca rekao jednu psovku. Ako je to strašno, onda ne znam. Ti meni prebacuješ za sisaj k*rac, za on što sam rekao u afektu. Ti preko goriš stvari prelaziš. Da li je gore ako te neko nazove dr*ljom i k*rvetinom ili ako ti neko kaže: "Sisaj k*rac" - upitao je Filip Ivanu.
Ponižavajuće mi je da se ja sa tobom svađam. Ti se i te kako k*rčiš, jer neću da ti uzvratim, jer sam slaba na tebe - uzvratila mu je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

'