AKTUELNO

Otvorila dušu!

Kao i svake nedelje u rijaliti programu "Zadruga" održava se "Izbacivanje", a voditelj Ognjen Amidžić ulazi na velelepno imanje i kako bi obavio razgovor sa zadrugarima. Sledeća je bila Tara Simov. Pre svega Tara je prokomentarisala odnos sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je situacija kada je bio Matejin i moj prvi ljubavni klip, što sam ja silno želela da vidim. Pre toga se Tomović nešto iznervirao, rekla sam mu da se stiša. Poludeo je, rekao je da je naš odnos fejk, rekao je da ga boli uvo. Bila sam šokirana, tu sam osetila ljubomoru sa njegove strane, primetila sam da je vrlo ljubomoran kada nije u centru pažnje. Sledeća situacija, bila su dva moja klipa, ja nisam bila tu, rekli su mi da je Tomović rekao da je fejk ljubav, Matejina ljubav prema meni, što je mene iznerviralo. Vladimir i ja imamo dogovor, rekao mi je da će se žrtvovati za mene i skloniti Maju od Mateje - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarka je prokomentarisala i pokušaj Marka Đedovića da spoji Maju Marinković i Mateju Matijevića.

Đedović se zavozao previše. Jeste on dobar, prema meni, ali što se tiče drugih stvari. Rekao mi je pre nekoliko dana: "Da se njemu hoće, ti i Mateja bi bili za dva dana zajedno". Dao mi je do znanja da bi on mogao da izmanipuliše Mateju, primetila sam u nekim situacijama da je izuzetno ljubomoran - rekla je učesnica.

Na samom kraju razgovora, Simova je otkrila da li i dalje gaji emocije prema Mateji.

Osećam sve što sam i osećala do sad. Milan me je pitao da li bi prekršila očevu reč, rekla sam: "Da", ali kasnije sam se pokajala. Kada bi Mateja bio sa drugom devojkom, pokidala bih se. Sećam se situacije sa Ivom, kada su mi rekli da su se smuvali, emotivni slom sam dobila. Nadam se da Maja ima isti ženski inat i da neće biti sa Matejom. Teško mi je jer vidim da Mateja drži distancu - rekla je Tara.

Autor: S.Š.

#Tara

'