AKTUELNO

Nakon rasprave završili u zagrljaju.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola razgovarali su tokom noći o problemima koji su nastali u njihovom odnosu. Tom prilikom Miljana je poručila Zoli kako smatra da je hladan prema njoj, dok joj je on sa druge strane zamerio ponašanje prema njemu i ostalim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

On je naveo Marka Janjuševića Janjuša, Dalilu i Dejana Dragojevića, kao cimere za koje smatra da se Miljana loše ponaša prema njima. Nakon razgovora Miljana i Zola su završili u zagrljaju, a zatim je on počeo da je masira.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti u meni budiš sve najgore. Ti nemaš radnu naviku. Nemaš ponašanje... Ti meni takav ne odgovaraš. Ja u tvoju ljubav sumnjam, jer mi je nisi dokazao. Ti si flegma, ti si hladan... Ti nemaš osećanja. Od promena nema ništa, ti nemaš deset godina! Janjušu sam rekla mišljenje o njemu i Zadrugoviziji i onda sam opet to rekla za stolom. Istina najviše boli - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sumnjaš ti u ljubav, nego tebi ne odgovaraju postupci. Ja jesam takav, ali kako tebi ne znače postpuci preko koji ti ja pređem? Nisam ti ni ja sada prešao preko toga, ali ja mislim da postoji rešenje da ti te stvari ne radiš. Ja ne bih mogao da dopustim sebi da ti govorim: "K*rvo, prostakušo, bednice, jadnice...", navodim ti primer. Takvu te sigurno ne mogu prihvatiti. Nikada nisam čuo da te je Janjuš provocirao. Vi ste provodili vreme zajedno - pričao je Zola.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'