AKTUELNO

Nije mogao da mu prećuti ovakvu izjavu!

U Beloj kući je od samog početka emisije ,,Izbor potrčka" nastala opšta pometnja zbog budžeta koji je u toku današnjeg dana podelio vođa Filip Reljić.

Ono što je izazvalo ozbiljne sukobe jesu postupci Vladimira Tomovića koji je bio nezadovoljan novcem koji je dobio, a sve zbog toga što je Filipu napomenuo da je dužan i da bi bilo poželjno da dobije najveći budžet kako bi svima mogao da vrati dugove.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je iskoristio priliku da u svom izlaganju stavi do znanja da će ponovo učiniti isto ukoliko ga neko od zadrugara ne ispoštuje, a Stefan Milošević mu se bez dlake na jeziku suprotstavio i naglasio mu da on nema prava da postavlja uslove vođama koji prema svom nahođenju dele novac.

Prva stvar, kad god treba neko da se isprsi, tu je najhbranija Tara iz ekipe! Vi ste svi posle dva sata bili drugari sa Borom, a psovao vam je sve žive i mrtve, ja sam bio tu! A Filip se odmah pravi buntovnik, daje meni mali budžet, a zna da moram da vratim pare! Pa, uzeo bi ih kako znam i umem! Ja ću da budem glavni negativac ovde! Rekao sam mu da me ispoštuje i da bude lukav, a danas se pokazao da nema stav, a ni drugare! Panda je najkvarnija osoba koju sam ja upoznao ikada! - rekao je Vladimir.
Šta to treba da znači?! Da kad ponovo budeš dužan, da ćeš opet da kradeš pare?! E pa, nećeš! - pitao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukrašću ih tebi, eto! Sledeće nedelje si ti na redu - rekao je Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Rijaliti Zadruga

'