AKTUELNO

Više nije mogla da ćuti.

Mnogi zadrugari promenili su odnos prema Ivi Grgurić otkad je uplovila u vezu sa Stefanom Karićem, a došlo se i do zaključka da je glavni razlog ljubomora zbog njihove ljubavne romanse koja je svakog dana sve jača.

Voditelj Milan Milošević je zamolio Ivu da objasni zbog čega je u tom kontekstu spomenula Dalilu Dragojević, a što je iznenadilo sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su me pitali da li je neko ljubomoran na vezu mene i Stefana, rekla sam da su mene Dalila i Dejan prvi podržali kad smo mi u pitanju. Ja sam samo rekla zašto sada ona podržava Natašu, kada se ona meša u našu vezu. Još govori kako se Nataša šali, a znam da nije tako. Ta šala je neumesna, mi smo bile dobre od početka. Ona je meni ukrala tampone, gaćiće, ukrala mi je i stvari, helanke. Evidentno je da ona ima neke simpatije prema Stefanu. Dalila je veoma realna, ali mislim da joj je smešno i zanimljivo šta Nataša radi - rekla je Iva.
Ja mislim da je Nataša Dalilina škola - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalilu je pogodila Stefanova izjava da ona manipuliše sa Natašom, pa je obrazložila zbog čega su stekli pogrešan utisak o njoj, a onda je Lazar Čolić Zola morao da stane u njenu odbranu i prizna da Nataša namerno pravi poteze, samo da bi privukla Karićevu pažnju.

Kad se Iva družila sa mnom i kad sam ja rekla Ivi za tu tortu, Stefan je aludirao na mene kada je rekao da Iva sluša druge ljude. Ja sam njemu smetala na neki način. Ja moram da kažem da Nataša prvi put kad je spomenula Stefana i poslednji bilo je da su se ona i Iva pokačile kad je bila žurka. Ja to nisam primetila, ne uhodim Natašu i ne zanima me šta ona radi ovde. Drugi put kad sam ja prokomentarisala neki video, Nataša je ustala i rekla da se ovde sp*da. Kad je Mića rekao da bi Nataša trebalo da prizna da joj se Stefan sviđa, ona je to potvrdila. Ja sam tu zaćutala, mi nismo više komunicirale o njima - rekla je Dalila.
To ti misliš sve dok te Nataša prvi put ne spomene za stolom, ima da je naduvaš kao što si mnoge ovde - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Nataša vidi da od Karića nema povratnu reakciju, pa zbog toga namerno spominje njega, pa onda pređe na Amar Gileta - rekao je Zola.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'