AKTUELNO

Nije mogao da sakrije neprijatnost!

Svi zadrugari prasnuli su u smeh kada je Dalila Dragojević odlučila da u emisiji ,,Pretres nedelje" ispriča sve dogodovštine Nikole Orozovića.

Naime, ona je ispričala nekoliko anegdota iz Nikoline prošlosti, a niko nije mogao da veruje šta sluša.

Dragojevićka je sve vreme bila na ivici suza, a on nije mogao da sakrije neprijatnost zbog svega što je čuo o sebi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dogovori se on sa nekom devojkom da imaju se*s. I ode on posle posla, parkira bajs, posao mu je bio blizu te devojke. Krenu da se ljube, a on kao rukom na dole, ona mu nije dozvolila. I pita je što je došao, naljuti se i krene na posao nazad. Posle toga, ona njemu kaže da je uzbuđena i da se vrati tamo gde su stali. On sedne na bajs i vrati se. Međutim, vratili se roditelji i nisu mogli tu. Gde će, šta će i oni kao odu iza nekog drveta. I oni krenu, a on kao legne i ona gore. Međutim, kako je on legao tu, noge je pružio prema ulici. Imao je samo majicu. Imali su oni s*ks, a u tom trenutku prolazi džip. I on brzo da povuče noge... - ispričala je Dalila, a onda se nadovezala na priču o njegovim se*sualnim iskustvima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže Orozović da u Kragujevcu nikad ne zaključava vrata od stana, jer tamo žive normalni ljudi. I on je ispričao priču da je za jedan dan bio sa pet devojaka. I oni ga pitaju kako se ne hvali, a priča o tome. Kad su Orozovića pitali gde je našao devojke, rekao je da je ulica prometna - nastavila je Dalila.
Orozović je priznao da najviše voli da devojci zalepi šamar, pa da je pljune -rekla je Dalila kroz smeh.

Iako je pokušao na sve moguće načine da se opravda, kamere su usnimile sve ono što je Dalila prenela svojim cimerima.

To nije istina, ja devojku nisam pitao za pljuvanje! - pravdao se Orozović.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'