AKTUELNO

Veliki šef je razočaran!

Veliki sef uputio je pismo kritike zadrugarima. Naime, u pismo se navodi da su se takmičari neprilično ponašali tokom zadataka koje je trebalo da ispune u okviru "Olimpijade"! Bilo je onih koji su se služili "prljavim" taktikama i na taj način ugrožavali druge zadrugare!

Tokom ove nedelje trebalo je da uživate u zadacima, međutim pokazali ste prava lica, ne umete da se igrate na fer način pojedinci su pokazali da su obelodanili svoje pravo lice, ovonedeljni zadatak je nauspešan kažnjeni ste smanjenjem budžeta za 1000 dinara - poručio je Veliki šef zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad kradem ja priznam, ko je danas varao treba da ustane i da prizna to, ja danas nisam varao, a znam ko je, u grupama su varali ljudi. Ja sam zubima nosio jabuke, a drugi rukama, ja mozda nisam najduhovitiji, ali sam najsnalažljiviji. Žao mi je sto nisam mogao da dođem do izražaja zbog ovih što su krali, bilo je ljudi koji su u parovima krali, svako je trebalo za sebe da radi... Sramota me tuđe sramote, ovo je sramno - svi se sad prave ludi. Žao mi je što je kazna ovako mala, ja bih zamolio šefa da nam budžet bude nula - žalio se Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Vladimir Tomović

'