AKTUELNO

Nije birala reči.

Žestoka svađa koja je nastala između Ivane Šopič i Jelene Pešić uzburkala je sve zadrugare, ali i širu javnost, naročito zbog teških reči koje su pale između njih dve.

Kako je Jelena još uvek bila pod utiskom posle svega što joj je Ivana rekla u lice, ona je od ranog jutra u razgovoru sa Saškom Karan počela da polemiše o svemu, a onda je ispričala nešto zbog čega će zasigurno nastati haos u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad ništa loše nisam rekla za nju, iako nikad nisam ustala i rekla joj to. Ja ću pre da joj dam do znanja da greši, nego tako javno. Ona sa kim god da sedne, priča! Ja ni ne pričam o njoj! Ona meni nije dečko da krenem da joj se žalim šta mi smeta. Ja ne mogu da se raspravljam sa njom, nisam za to školovana. Ne znam ni koja je fora sa Filipom? Ti kad treba da se šališ, ti se šališ. Kad si ozbiljan za stolom, ti si ozbiljan! To što piješ, pa šta? - rekla je Jelena.
To što ti nisi izašla iz kreveta je čudno, a to se desilo dan pre nego što ga je ona sačekala na zicer - rekao joj je Đedović.

Pešićeva je nastavila da priča o Šopićevoj, a svi prisutni su bili saglasni sa njenim izjavama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima taj neki stav gde ne voli da se druži sa ljudima, pitanje je i koliko ih gotivi. Misli da su ljudi neinteligentni. Ja sam i što se Vladimira tiče stavila tačku, ali nisam odmah tu rekla za stolom da svi čuju - rekla je Jelena.

Autor: K.R.

#Zadruga

'