AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi!

Miljana Kulić je u toku prve jutarnje kafe odlučila da porazgovara o svemu što joj se u prethodnih nekoliko dana dešavalo i to sa Gagijem Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije mogla da zaboravi na svog oca Sinišu Kulića koji je pre nekoliko dana bio u loše, pa je do detalja ispričala kakav je stres doživela kada su je o tome obavestili.

Gagi, mnogo sam nesrećna, pogubljena sam zbog onoga što se desilo sa tatom. Počela emisija, a mame nema. I ja odem, počnem da lupam na kapiju, niko se ne odaziva. Ja odem na drugu kapiju, lupam... Uhvatio me napad panike, počnem da plačem. Oni me izvedu i kažu mi da je otišla u Niš. Počela sam da jecam, plačem, na najgore sam pomislila. Ogroman stres sam pretrpela. Posle su mi rekli da je tati naglo pao pritisak, 0 sa 40. Išao je na sve moguće preglede i juče mi je rečeno da je sve u redu. Ostalo je još neki pregled da uradi mama i vraća se. Mnogo mi je krivo što tata stalno gleda rijaliti. Otkako je mama ovde, non-stop - rekla je Miljana.

Kulićeva je spremna da nastavi sa svojim učešćem nakon što je shvatila da je sa zdravljem njenog oca sve u redu, a osim ovog puta, Veliki šef uvek obavesti ukućane o eventualnim zdravstvenim poteškoćama njihovih najmilijih.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'