AKTUELNO

Nisu mogli da ih slušaju!

Svi zadrugari su se udobno smestili kako bi emisija ,,Sedi dole" mogla da počne, a svi su bili u iščekivanju da čuju šta su to voditelji Stefan Kandić i Stefan Milošević pripremili za njih kao i gledaoce kraj malih ekrana.

Oni su odmah započeli temu o seksualnosti Mateje Matijevića i Filipa Reljića, jer je prethodne noći u emisiji ,,Gledanje snimaka" pušten klip u kojem su Saška Karan i Marko Đedović ogovarali njih dvojicu na tu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su odmah došli u studio kako bi odgovorili na prozivke svojih cimera, a onda je nastala opšta pometnja u "Zadruzi".

Mene takvi komentari ne tangiraju, ja izbegavam svađu na svoj način. Mogu da pričaju šta hoće, ja znam ko sam i šta sam - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ko može da kaže da mu prija kad čuje takvu stvar. Upalio sam se, jer mi se neko predstavlja kao ortak, a onda na klipovima čujem da me neko ogovara i govori takve stvari. Rekao sam to što sam rekao i stojim iza toga. Siguran sam u svoju se*sualnost i to je to - rekao je Mateja.

Međutim, Vladimir Tomović okupio je ekipu kako bi upali u studio, jer smatraju da je privatizovana gde su uvek dobrodošli jedino takmičari iz gurpe ,,III/2".

Foto: TV Pink Printscreen

U narednih pola sata, ne budete li promenili ovo... Privatizovali ste emisiju! - rekao je Vladimir.

Emisija je odmah prekinuta, jer je obezbeđenje iz bezbednosnih razloga hitno reagovalo. A kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'