AKTUELNO

Kulićeva ubedljivo vodi večeras!

Zadrugari na večerašnjim nominacijama biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koje je za svoja dva potrčka postavio ovonedeljni vođa Filip Reljić. U prvoj polovini glasanja Miljana je ubedljivo bila ispred Zole, a došao je red da svoje mišljenje iznesu i Dalila i Dejan Dragojević. Kulićeva je, dok su zadrugari iznosili negativno mišljenje o njoj, uzvraćala pesmama.

Foto: TV Pink Printscreen

O Zoli sam već izneo mišljenje, ne bih dužio, ništa se nije promenilo. Što se tiče Miljane, kod nje se uvek može videti da doživljava stres kad su nominacije, nije sigurna ni u sebe, ni u svoju podršku. To se vidi i na klipovima, nema više smešnih klipova. Njena majka i ona ne vole ni sebe, pare su ih promenile. To se videlo i sa Zolom. Ja psihijatar nisam, ali ona ima ogromnu treskavicu, ima stres. Ne znam ko može nju da podržava - rekao je Dejan i glasao za Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče večerašnjih nominacija, isto kao i Dejan, o Zoli nisam promenila mišljenje od prošle nedelje, ništa specijalno. Dosta se promenio posle konflikta sa Miljanom, po mom mišljenju na bolje. Vidim da ima dobro dušu, ali zalutao je na tom putu. Imam super mišljenje o njemu, nadam se da će lupiti šakom o sto i reći da je dosta. Mislim da će ti nekad pući film - ispričala je Dalila, pa nastavila:
Što se tiče Miljane, ne bih ja tu puno, pošto će da pokuša da sabotira pevanjem nominaciju. Uvek je prikazivala averziju prema ljudima koje smatra favoritima. Mislila sam da će da sazri i da se promeni, kada je krenula Maja da nominuje, tada je krenula da peva, jer je smatrala konkurencijom što se tiče Zole. Slažem se sa Vladimirom, da ima na neki način dobru dušu, voli da podeli, ali ne dopada mi se ta evidentna sujeta i ljubomora. Ponavlja se iz godine u godinu. Za mene nije šou treskavica na bini, nije mi šou provociranje ljudi. Miljana je donela svoj život u rijaliti. Smatram da je Zola jedini koji ovo može da istrpi - završila je Dragojevićka i dala glas Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'