AKTUELNO

Mateja ponovo na mukama!

Nakon emisije "Pitanja novinara" Mateja Matijević je dobio poziv od Drveta mudrosti. Naime, zadrugar je u Rajskom vrtu komentarisao odnos između članova klana "III/2".

Mislim da su u konflikt umešani Panta, Tara i Kendi u vezi sa radiom, čemu se slažem sa Tarom. Slažem se da mora da postoji cenzura u prijateljstvu. Tara i ja smo veoma učvrstili naše prijateljstvo za sve ovo vreme. Smatram da radio voditelj i urednik ne sme da dovede sebe u situaciju da čita pitanja sa bilo kakvog papira, da ne znaš šta će da bude izrečeno u emisiji - tvrdio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Matijević je takođe izneo svoj stav po pitanju pisanja papirića, koji su postali sastavni deo radio emsije "Sedi dole", koju vode Stefan Milošević i Stefan Kandić.

Drvo mudrosti je potom ponudilo Mateji tajni zadatak, koji se u prvi mah dvoumio da li da prihvati zbog loših iskustava iz prošlosti.

Ovako stoje stvari. Nijedna fizerka za muškarce neće dolaziti u salon, odbijaju da dođu zbog Ermininog šišanja. Da li me razumeš? Dakle, ti moraš rešiti taj problem - reklo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dakle, moram da ukradem Erminin pribor za rad i da ga sakrijem - pitao je Matijević.

Matijević je dobio rok od 24 sata da obavi zadatak, ali i obećanje da će nagrada biti vredna.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Mateja Matijević

'