AKTUELNO

Rešio da otkrije tajne!

Drvo mudrosti pozvalo je Nikolu Orozovića u Rajski vrt, kako bi prokomentarisali temu koja se povela tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara". Orozoviću je društvo pravio Marko Janjušević Janjuš.

Naime, Orozović je u Rajskom vrtu priznao da je većina priča o njegovim seksualnom životu izmišljena.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se loše zbog svega što se dogodilo večeras. Jedina stvar koju sam rekao ovde, kada je u pitanju moj seksualni odnos je da ponekad udarim devojku po g*zi ili povučem za kosu. Da tučem devojke nije istina. Eto, to sam hteo da kažem. Priču za žbun je Dalila izmislila da bi me digla u jednom momentu. Većina tih priča nema nikakve veze sa istinom - rekao je Orozović.
Trebalo je samo da kažeš: "Da, ja volim tokom s*ksa da povučem devojku za kosu" i to je to. Trebalo je samo to da kaže i da završi sa time - savetovao ga je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li je poželeo da budem intiman sa nekom učesnicom "Zadruge 3", Nikola je odgovorio.

Iskreno, u početku da, a kasnije kada sam video ponašanje nekih zadrugarki, naročito što se higijene tiče, pa se želja izgubila - tvrdio je Nikola, a onda je rešio da otkrije Drvetu čak dve tajne.
Što se tiče Miljane, koja je noćas ispala bezobrazna. Rekla mi je pre nego što je Zola ušao, da je zaljubljena u Mirka i da ne može da izdrži bez njega. Takođe, pre pet, šest dana pokušala je na silu da me ljubi, sela mi je u krilo i pokušala da me poljubi nekoliko puta na silu, slobodno pustite snimak - rekao je Orozović.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S. Š.

#Marko Janjušević

#Nikola Orozović

'