AKTUELNO

Nedoumice isplivale na površinu!

Među članovima družine, koju su takmičari treće sezone rijaliti programa "Zadruga" nazvali "III/2", već danima vlada tenzija. Naime, povela se polemika zbog rubrike u radio emisiji, koju vode Stefan Milošević i Stefan Kandić - "Pandorina kutija", zbog čega su takmičari podelili mišljenja.

Tara Simov i Mateja Matijević stali su naspram ostalih čanova klana, jer smatraju da uz pomoć ove rubrike pojedini zadrugari koriste priliku da nametnu zlurade komentare.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekao da ti podržavaš šta je napisano, već si omogućio zloj osobi da nešto napiše. Dao si za pravo nekoj pokvarenštini da napiše neku izmišljotinu, pa se nekoj osobi nalepi pečat, a nije ni kriva ni dužna. U prošloj sezoni neko je napisao da jedna osoba smrdi iz usta, pet usta su spomenula isto, zadrugar je ostao zabeležen na ružan način - objasnio je Matijević.
Šta je moja sestra dožvljavala ovde... Pričali su da je k*rva, drolja, šta sve ne, pa evo izašla je napolje i grmi - rekao je Filip Reljić.
Ovde postoje ljudi koji glume da im je pakao, to rade na silu kako bi produbili neku priču u rijalitiju - objasnio je Stefan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Mateja Matijević

#Stefan Milošević

'