AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon Stefana Karića, sagovornik voditelja Ognjena Amidžića bila je zadrugarka Ivana Šopić, koja je ovih dana ponovo dospela u žižu interesovanja javnosti zbog žestoke svađe sa svojom najboljom drugaricom Jelenom Pešić, kao i zbog drugih odnosa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da sam na koledžu, tu sam gde jesam, ne mogu da se vratim kući. Moram da živim sa ljudima. Nikada nisam htela da budem aktivna, naročito ne u svađi sa najboljim prijateljima. Uzrok, kada sam malo dublje ušla u tematiku, to su sitnice koje su se nagomilale. To se non-stop guralo pod tepih, ja sam ćutala njoj, ona je ćutala meni. Ona se promenila nakon odlaska u hotel za vreme Vladimirovog vođstva. Ja stvarno mislim da se ona stvarno zaljubila u Vladimira, ona nije očekivala da ću to da kažem - rekla je Ivana, pa nastavila:
Ja kao prijatelj sam se osetila dužnom da joj kažem neke stvari. Kažem joj da mislim da greši i da treba da se promeni, ona je to shvatila kao izdaju. Nakon toga se desila ona situacija sa Filipom, gde su se meni sklopile neke kockice. Meni su sugerisali da joj se sviđa Filip. Crvi koji su mi ubačeni za Filip, ja sam govorila: "Nema šanse, to su gluposti", ali neke stvari su izašle na videlo. Kada vratim vreme, izgleda da je bila najveći neprijatelj te veze. Nikad nisam primetila da ona njega nešto gleda, kap koja je prelila čašu, on i ja raskidamo, ona stavlja njegov kačket na njegovu glavu. To je meni delovalo kao provokacija. Primetila sam da je Filip boli, da joj je to slaba tačka - dodala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipov i moj odnos je nikakav. Imali smo raspravu za crnim stolom, kada je on saznao da sam ga čekala na zicer, da napravi neku glupost. Posle toga se desio i famozni utorak, gde je prilazio Milici Kemez, krenuo ka Mioni. To mu je najgore izdanje, ja sam posle toga raskinula. Ovo je prevršilo svaku meru, nema šanse da se pomirim, sama bih se sebi smejala kada bih dala još jednu šansu toj vezi - ispričala je Ivana o svom bivšem dečku.
Bili smo intimni, provodili noći i dane, do s*ksualnog čina nije došlo, zahvalna sam zbog toga, sada bi mi bilo teže.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

'