AKTUELNO

Kulićeva i Adžić su ostali u šoku zbog onoga što su čuli.

Svetlana Ceca Kitić je iščekujući večerašnje izbacivanje podelila sa Miljanom Kulić i Vladimirom Adžićem detalje svoje bolne prošlosti, pa im je priznala da iza sebe ima tri braka i troje dece.

Foto: TV Pink Printscreen

Dva supruga su mi preminula. Saškinog tatu su ubili kada je imala 15 dana. Nije još razrešeno ubisvo. Marin tata je 1996. krenuo za Mađarsku, nikad se nije vratio, vodi se kao nestao. Postoje razne pretpostavke. Koča je imao 39 godina, a Goran je imao 30 godina - pričala je Ceca.

Kako je Miljana bila znatiželjna da sazna sve o brakovima najbolje rukometašice, Ceca se na nekoliko trenutaka vratila u svoju prošlost, pa ispričala svojim cimerima veoma potresnu ispovest.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kime god sam ušla u vezu, taj hoće da me ženi, tako mi život zamisli. Sva deca su sa mnom. Ne pitaju za očeve, znaju šta se desilo, ali kada su bile male, trebalo je da prođe vreme. Mara je imala košmare, sanjala ga je. Sad mi nije teško da se nosim sa time, tada mi je bilo veoma teško. Trebalo je sve to podneti. Ja nisam mogla tada da igram, rodila sam na carski rez, ostala sam bez njega, ostala sam sa 1000 maraka i sa troje dece. Drugi muž je voleo Cecu Kitić, kao javnu ličnost, a ne mene kao mene. Shvatila sam da troši moje pare, da me koristi, sve je prokockao. Shvatila sam da mu ni dete nije sveto. Ukrade mi Maru, pa ode - ispričala je Ceca.
Ja ništa ne razumem. Koga ste najviše voleli? - nastavljala je Miljana sa pitanjima.
Nikolin tata je živ, on mi je ljubomorisao, želeo je da ja prestanem da igram. Marin tata je nestao, a Saškin tata je ubijen. Najviše sam volela Saškinog tatu. Moje mišljenje je da su ga ubili zbog kocke, njemu su dugovali. Miksi, pet godina sam sama i uživam u svojoj samoći. Najviše sam volela Zorana Kovačevića Koču - rekla je Kitićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Miljana Kulić

#Svetlana Ceca Kitić

'