AKTUELNO

Ovo joj Dragojević neće oprostiti!

Nakon što je saznala da je David Dragojević imao oštru opasku na njene komentare, Dalila Dragojević nastavila je da besni na svog devera. Naime, u toku emisije Dragojevićka je uporedila situaciju Jelene Pešić i Filipa Đukića, kao početak romanse Ane Korać i Davida, što se njemu nije svidelo.

Dalila je u društvu Tare Simov ispričala da se čula sa Koraćevom između drugog i trećeg serijala rijalitija ,,Zadruga" kada su braća Dejan Dragojević i David rešili nesuglasice koje su imali zbog porodičnih problema.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je dala intervju za ,,Premijeru" da sam je ugostila i da se osetila kao kod kuće. Dopisivale smo se, on je to rekao, to je njegovo mišljenje. On samo dokazuje da ni Aleksandra nije bila uzrok svađa, već samo on. Dejan je rekao da je mogao da zaustavi tu situaciju, a on se priključio toj igri. A gde je sada Aleksandra? Sada nje nema! Ja nikada ne bih imenovala tako, mi se nikada nismo oglašavali u medijima kada su oni bili ovde, kada se on zabavljao sa Aleksandrom, kada su govorili da sam ga omađijala - bila je ljuta Dalila.
Ana je najmilija osoba, ona je sve suprotno od mene kada se posvađam - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'