AKTUELNO

Izazvala lavinu reakcija današnjom raspodelom budžeta.

Tokom današnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", povela se priča o današnjoj raspodeli budžeta ovonedeljnog vođe Ermine Pašović, a red je došao da i Gagi Đogani prokomentariše raspodelu. Podsetimo, Gagi je dobio danas najmanji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Pretpostavio sam. Ja bih njoj dao srednji, mali ne bih sigurno. Ona je prokomentarisala da bi, ako bi mi dala veći budžet, da bi to poslalo poruku da i dalje ima emocije prema meni. Ja znam da bi mi dala veliki da nije sa Banetom - rekao je Gagi.
Ja nemam nikakve veze sa tim što je dala Gagiju mali budžet, ona je njega mnogo gotivila, ona je rekla da ju je dotaklo to što joj je Gagi rekao da se kune i dete i da laže. Bilo ko drugi da je rekao, bolelo bi je uvo, ali to je jedan od najvećih razloga za to, kao i psovke one i uvrede - pravdao se Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon rasprave, ustao je i Lepi Mića, koji je ostao bez budžeta danas, a Ermina je odvojila od svog kako bi mu dala, što je pevača uvredilo.

Ona se predstavila kao odlična prijateljica Sanje i Matore, ispalo je da nikome nije prijatelj, da je postala neprijatelj. Ona i Bane imaju dogovor pre ulaska, a Gagi je bio mamac, ona i Gagi imaju iskonsku priču - zaključio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Lepi Mića

'