AKTUELNO

Matoroj nije bilo svejedno zbog ovoga.

Nakon emisije "Izbor potrčka" usledio je "Pretres nedelje" kada voditelj Milan Milošević sa zadrugarima razgovarao najaktuelnijim temama koje potresaju velelepno imanje u Šimanovcima.

Jovanu Tomić Matoru su uzrujale reči njene rijaliti cimerke Dragane Mitar koja joj je prenela da njena devojka Sanja Stanković nije srećna, te je zbog toga pomislila da nešto nije u redu, a glavne akterke su prokomentarisale ovu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta sam nekoga mogla da slažem ako sam se videla sa nekim i sa njom popila kafu i zaključila da je tužna i smorena. Ne znam šta je tu lažno - rekla je Dragana Mitar.
Ona mi je rekla da se videla sa Sanjom, da Sanja nije mogla da dođe na rođendan njenog sina. Rekla mi je da je Sanja tužna i nesrećna, da joj fali zagrljaj, da ne gleda rijaliti i da joj se sve skupilo. U stanu je samo trebala tuš kabina da se ozida. Meni je Dragana rekla da sa stanom nešto nije u redu, kao i sa menadžerima, da je nerviraju oko pesme. Sve što mi je moja devojka rekla da je u redu, sada nije. Rekla mi je za dete. Nije mi rekla da me Sanja ne voli, rekla mi je da me pozdravlja. Ja sam u vezi uvek ta koja je nešto tripovala, meni nije delovalo da bi Sanja ovako odreagovala - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije mogla da dođe kod sina na rođendan, posle ja nisam mogla da se vidim sa njom. Kasnije smo se videle i ona mi je rekla kako oko stana i sa pesmama nije sve okej. Izgledalo mi je kao da devojka ima problem - dodala je Mitrova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Jovana Tomić Matora

'