AKTUELNO

Dalila optužila Jelenu da joj se sviđa Filip, ona rekla da se Dragojevićki dopada Tomović!

Sledeća tema koju je voditelj Milan Milošević pokrenuo na večerašnjem "Pretresu nedelje" bila je svađa koja je potresla velelepno imanje u Šimanovcima, a to je sukob između Jelene Pešić i Ivane Šopić.

Da li ste bile prijateljice ili je to bila interesna sfera? Šta se desilo? - upitao ih je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj prenela šta mi je tetka rekla, slažem se. Teško mi pada, osećam mržnju sa njene strane, ne znam odakle to potiče. Smatram da jesmo bile prijateljice, mnoge stvari jesmo prećutale. Ja sam ćutala jer sam bila u fazonu: "Ništa strašno". Kada je krenula cela svađa, ja sam krenula da nabrajam šta je meni smetalo, ona šta je njoj. Ja bih volela da se ovo zaustavi. Ne prija mi. Ivana zna i za stolom da potkači. Ja gledam da je ne pominjem, teško mi je. Osećam tu neku mržnu. Ja nju ne mrzim. Nismo zaslužile da se ovo ovako nastavlja i da se diže frka, ne mislim da smo bile neiskrene, i te kako smo delile sve, i tajne, i cigarete i kafu. Osećam da je Janjušu neprijatno. Ja nemam problem kad je ona tu da sednem, nije toliko strašno da moram da je izbegavam - rekla je Jelena.
Janjuš pokušava da nas pomiri, znam da mu je najviše krivo što smo se posvađali. Kao i Stefanu i Vladimiru. Ja sam za to da se stavi tačka, ne želim da ispadne da je maltretiram. Što bi ona mene mrzela? Šta sam ja njoj uradila? Kada sam je pitala da nabroji situaciju kada joj nisam ispala prijatelj, ona je rekla da joj prilaze ljudi i govore da je ogovaram. Što se tiče situacije sa Filipom, stavila je taj kačket tada. Mislim da je skroz logično, ako zna šta se desilo, ako sumnjam da joj se sviđa Filip, da ne treba baš taj dan da stavi kačket. Tako je danas stavila Vladimirov, to deluje kao provokacija. Nisam ni ja luda, nije pokušala da demantuje situaciju, već da baca koske - istakla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče afere "Kačket", Ana jeste bila zaljubljena i priznala. Ja ne mogu to da priznam. Ja odnos sa Filipom neću promeniti, mi ćemo ostati drugari. Ja sa njom ne razgovaram, preko uvreda ne prelazim. Ja se trudim da ne odgovaram, ako želi da se nastavlja, povratnu reakciju od mene neće dobiti. Nadam se da neće doći do ekstremnih uvreda. Ja se ne udvaram muškarcima preko kačketa. Molim majku da mi pošalje kačkete, da ne stresiram ljude - nadovezala se Jelena.
Ovo je ružno, opet indirektno provociraš nju. Na tebi je da pričaš iskreno, ne da muljaš. Ona je to primetila, ti sad pokušavaš da okreneš na sprdnju sada. Ti imaš podvojenu ličnost - dobacila je Dalila Dragojević.
Isto tako ja mogu tebe da posavetujem oko tvojih reakcija upućenih Vladimiru. Žena koja je zauzeta se ne ponaša tako kao što se ona ponaša prema Vladimiru. Ja sam tako rekla da meni nisu upućeni osmesi upućeni Vladimiru, ali mene to ne zanima, neću da komentarišem. Ako ćemo se uhvatiti za moj osmeh večeras, Dalilin je ozbiljniji - uzvratila je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pokvarena, ti si najpokvarenije stvorenje koje je kročilo u rijaliti. Tvoj osmeh je toliko pokvaren, sa sve tom perikom. Tvoj osmeh kada te je Ermina proglasila potrčkom zajedno sa Filipom je pogan - besno je govorila Dalila.
Ti mene ne pogađaš, ti si nesrećna žena - uzvratila je Jelena.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

'