AKTUELNO

Vladimir stao odbranu Pešićeve.

Ponedeljak veče u Beloj kući rezervisano je za emisiju "Pretres nedelje" kada voditelj Milan Milošević sa zadrugarima o gorućim temama koje potresaju ceo region.

Tokom emisije povela se priča da se prijateljstvo Jelene Pešić i Ivane Šopić ugasilo zbog Filipa Đukića, Vladimir Tomović je izneo svoje mišljenje povodom ove situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena igra ozbiljan rijaliti. Ja neko kome je Jelena draga, ne odobravam ovo. U priči sa Filipom nije kriva ni najmanje, a u svim ostalim je kriva 100% - rekao je Tomović.
Što se tiče Filipa, mislim da si bili iskrena kada si rekla da nemaš nikakvu emociju prema njemu. Čak mi se i zaklela. Trebalo je da ti kaže, ali ona smatra da ne treba i to je to. Ja mislim da ste obe zaljubljene u Tomovića i da je to vaš najveći problem, a ne Filip - dala je svoj sud Saška Karan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se situacija otrgla kontroli, Tomović je stao u odbranu Pešićeve i tom prilikom otkrio detalj zbog kojeg je Jelena bila na ivici suza.

Jelena ima brata koji nema baš najbolje zdravstveno stanje. Ona se meni zaklela u tog brata. Njen brat je osoba sa Daunovim sindromom. Ona se tri puta zaklela da ona nije na takav način pogledala Filipa. Ja vam to garantujem. Ona nesvesno kaže neke stvari. Devojka tri meseca nije bila ni sa kim, nemojte je toliko mazati g*vnima. Ona je nepromišljena, imajte samo malo obzira - otkrio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Vladimir Tomović

'