AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Bane Čolak i Jasmina Čolak već satima pričaju o svemu što se u životu njenog sina dešavalo u proteklih nekoliko dana, a kako je realno sagledala situaciju, nije mogla da zaobiđe i kritike koje mu je uputila.

Ona je na sve moguće načine pokušavala i da mu ukaže na greške koje je napravio otkad je njegova devojka Ermina Pašović ušla u "Zadrugu", pa osula paljbu po njoj i lažima koje je ispričala svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj koji se zaklinje, nikad mu ne veruj! Za sve što je rekla, klela se u dete, a sve je laž. Ona je rekla u glasovnoj: ,,Ma, kakva "Zadruga"! Ja da ulazim zbog jednog Baneta Čolaka, ne pada mi na pamet!". Zamisli ti to. Pa, šta je ona?! - pitala se Jasmina.
Ona se meni klela, pričala je neku priču i kako nju ne može niko da ukanali, jer ne postoji ništa - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, u "Zadruzi" će nastati opšti haos kada saznaju kakve je informacije Jasmina otkrila svom sinu. Naime, ona je došla do nekih saznanja da je Ermina postala učesnica iz svojih ličnih razloga, koji će šokirati mnoge.

Ja i dalje ne shvatam zašto se Ivani nisi izvinio?! Pa, ona se pomirila sa Gagijem, a tebi brani da pričaš sa njom! Ona je rekla kad je ušla da je kao ušla zbog Gagija i onda se prisetila pa je rekla da je zapravo ušla zbog tebe, ma daj molim te! Sanji je obećala da će diskvalifikovati Boru, rekla je Luni da je Gagi samo njen i da će zbog nje da je*e majku Vladimiru, ima ona mnogo razloga zašto je ušla ovde - rekla je Jasmina.
Ermina je rekla da nju ne zanima što si ti ušla, jer zna pravu istinu. Ja mislim da bi trebalo da sednete svo troje i da ona pred vama kaže sve šta ima. Vi ste pametna žena, a njemu bi to najviše značilo - rekla je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šanse - rekla je Jasmina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'