AKTUELNO

Nije mogla ni da sanja šta mu je sve Jasmina ispričala!

Bane Čolak je odmah nakon što je obavio razgovor sa svojom majkom Jasminom Čolak otišao do hotela kako bi pronašao svoju devojku Erminu Pašović i sasuo joj sve u lice.

On je započeo razgovor o svemu što mu je majka prenela vezano za njen odnos sa njim, a ona je vidno šokirana slušala kako je on raskrinkava.

Snimala si glasovnu poruku, rekla si da nećeš da ulaziš ovde zbog nekog Baneta da se ponižavaš. Ponižavala si me kod nekih tamo osoba, kod nekog lika koga znam samo na ćao - počeo je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda sam to rekla u besu, bila sam iznervirana zbog svega... - rekla je Ermina.
Ti se prema meni ponašaš odvratno, ovakva nisi bila napolju! Neću da pređem na stvar, ima da pričam koliko ja hoću! Sa nekim stvarima se slažem, a sa nekima ne! Poruke koje si slala za Gagija postoje! Jednoj osobi si pričala da se Jasmina sekira, da ona želi da ti uđeš ovde. Ona tvrdi da to nikada nije rekla. Dalje, odakle tebi pravo da bilo šta komentarišeš? Ja tebi ništa nisam obećao! Moja mama mene nikada ne bi slagala, to je glupo da ona mene želi da odvoji od bilo koga. Napolju postoje snimci kako ti gledaš u Gagija dok ležiš meni na leđima! To ne može da bude laž, očigledno se vide emocije između vas dvoje. Ja više verujem mojoj mami, nego tebi, da se razumemo.
Ti si ušao ovde i prevario si me... Ti si se mnogo utripovao - prokomentarisala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Uhvatio sam te u lažima! Ja te molim da me ne dovodiš do stadijuma da te vređam! Nisi zaslužila da te vređam, samo da ne razgovaram sa tobom! Trebalo bi da nešto priznaš! Moja Jasmina da hoće da se igra rijalitija sa tobom, ona bi došla i sedela sa tobom ovde. Rekla je da neće da priča sa tobom, ne zanimaš je. Za Ivanu je rekla da je divna devojka. Ti si se klela lažno, rekla si da ćeš diskvalifikovati Vladimira! - rekao je Bane.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'